god morgon!

Gustav är lika trött som jag var imorse...
Det var väldigt motvilligt att gå upp imorse. Men så fort jag insåg att det är strålande sol så kändes det lite bättre. Otroligt vad vädret påverkar humöret! Idag ska vi ha möte på jobbet, ser verkligen fram emot det. Förhoppningsvis lyckas vi förhandla om våra arbetstider lite, det vore ju guld!
Ikväll är det ju säsongspremiär av Desperate Housewives! Ytterligare en sak att se fram emot. Nej vet ni vad, jag tror det här blir en bra tisdag. ♥

Klick klick!Hur fin är inte den här klänningen från Tutti Frutti? Klickade precis hem den från Nelly för 349kr.
Blir perfekt till fredagens after work!


hemma hos mig

1. Lite spontant tapetserade jag (okej, pappa tapetserade) upp en ny tapet! kul med lite förändring.
2. Jag har alltid varit svag för ugglor. Blev smått förälskad i den lilla ljuslyktan från Lagerhaus. Billig var den också!
3. Älskar kudden från Lagerhaus med olika storstäder på. Så stilren! Den turkosa kudden kommer från H&M Home. Även den en favorit.
3. Fyndade en lampa på IKEA för några veckor sedan. Love it

Nelly trendFullkomligt älskar Nellys jumpsuit för 399kr. Perfekt till min vecka i Grekland... Åh längtar!


who the fuck is chanel?

source

torsdag och det börjar bli varmare ute. igår var det en fantastiskt fin dag, trots att jag fick njuta av det inifrån butiken kändes det awesome.
idag känner jag mig överdrivet positiv och glad, trots att väckarklockan drog igång vid fem. jobba vad gör man inte för dom fina kollegor man har som vill vara sportlovslediga. men att gå hem klockan tre känns ganska bra det med!

ovanstående bilder kommer från modekungen. de finns så grymt mycket snyggt på deras sida. måste ta mig i kragen och klicka hem "who the fuck is chanel"-tshirten. SÅ SNYGG.

nej, back to work eller vad säger ni.


RSS 2.0