FredagslyxKlassisk ansiktsbehandling (ca 90 min)
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring,
ansiktsmassage, brynplock, ansiktsmask samt dagkräm.


Idag var jag iväg på total fredagslyx, ansiktsbehandling på Elisabethskolan på söder. Åh vad underbart det är! Har gjort AB två gånger tidigare och är alltid lika nöjd. Fantastiskt att bli ompysslad så länge. 

Ikväll vet jag inte vad som väntar, ska upp och jobba imorgon så det blir nog en relativt lugn fredag. Kanske jobba lite på CFS? Det går himla bra nu tack vare tävlingen som finns hos JennyJansson! KUL!


Mr. Perswall

Två favorittapeter från Mr. Perswall. Åh vad grymma dom är!


måste


En kavaj är ju verkligen ett måste i allas garderob. Själv införskaffade jag mig den med leomönster. Love it! Ruskigt prisvärd.

I wear heels bigger than your dick.

source

jag säger bara fyfan för vädret. jag är less på snön! ge mig vår! som ren protest mot vintern har jag börjat använda converse. jag skiter i om jag fryser. jag skiter i om jag blir blöt. det känns awesome ändå.


Favoriter hos CFS Design

 

Mina personliga favoriter från mitt och Lisas CFS Design.


bad, bad day


source

det är verkligen inte min dag idag. hela morgonen var jag stressad på grund av att jag helt enkelt inte gick upp i tid. får verkligen skylla mig själv men uh vad jobbigt det var. missade bussen, fel på nästa buss osv osv. jag kom helt enkelt för sent till jobbet. huvudvärk, trött och frussen. som om inte det här vore nog så är jag helt tokigt klumpig! jag tappar saker, snubblar, ramlar ner för trappen och nä. jag vill hem. två timmar kvar till stängning, förhoppningsvis blir jag inte överkörd av en buss...

dagens enda plus är att mina skor från Nelly har kommit! ska förbi ombudet och hämta ut dom innan jag beger mig hemmåt. ♥

beroende


source: weheartit

inte nog med att jag är smått beroende av närhet och att få uppskattning. så dras jag tokigt mycket till skor. kilklackarna i kollaget nedan klickade jag hem fruktansvärt fort efter att jag publicerat inlägget. åh, vad snygga dom är! ♥


en önskan om plusgrader


skor från Nelly, resten från H&M.
så här går jag gärna runt innan sommaren kommer, åh! ♥

big craving!

Det tog då inte lång tid förrän jag klickade på "lägg i kundkorgen! när jag såg dessa ljuvliga wedges. perfekt till sommarbruna ben och ett par jeansshorts eller vad säger ni?
Från Nelly, 449kr ♥


inspiration världen över

samtliga bilder från lookbook.
Idag var en riktigt bra dag! Vaknade lite allför sent, si så där vid ett. Drog mig upp fortare än fortast och plugga lite teori, slängde i mig mat, snabbdusch osv. Eftermiddagen bjöd på fika med två finfina vänner, var av den ena pinglan jag inte träffat på evigheter! Kul att ses igen efter så lång tid. Efter mycket prat av gamla minnen och efter att vi pratat igen allt vi missat så bestämde vi oss för en bio, lagom spontant! Åh vad jag älskar att göra spontana saker. Det blir mycket mer uppskattat så. 2011 ska bli ett spontant och ROLIGT år!
Nu är sängen bäddad med rena sängkläder, jag ser mitt ljusa golv som tidigare var gömt under allt möjligt, naglarna är nymålade i en härlig nougatfärg från Make up store. Snart vankas det sängen, imorgon är det måndag och ny vecka. Årets första vardag.
I år är det positiva tankar och ett leende på läpparna som gäller. Shoot!

RSS 2.0