sjuk


stockholm streetstyle

Fy katten, idag mår jag inge vidare. Trött, torr i halsen, snorig och allmänt förkyld. Blir hemma från jobbet imorgon också. Måste se till att bli frisk så jag kan vara helt fab i min nya klänning på nyår!
På TV1000 går första och andra Twilight-filmen. Det blir min sysselsättning tills jag somnar. Självklart sitter jag med datorn i knät också... Vardagslyx! ♥

det börjar lukta vårAllt som krävdes för mig att göra mitt första kollage på säkert ett halvår, var att gå in på H&M online och se alla pudriga, ljusa och färgstarka plagg och accessoarer. MUMS nu får våren gärna komma.


love me like the world is ending


source: ?

Ledighet, fint men jobbigt.
Allt jag kan tänka på är det jag inte borde tänka på. Men hur tusan gör man för att undvika det? Det är nästan så att jag borde få ett diplom i att grubbla, inte mycket att skryta över egentligen va?

Så igår var det julafton. En bra sådan. Fina klappar, en inte allt för full släkt. maten smakar visserligen som vanligt, rätt överskattat enligt mig. Men så kommer dom där tankarna. Att jag alltid haft någon att smsa med. Någon att skriva "älskling, vad fick du i julklapp?". Men i år var det inte så. Och damn it vad ont det gör. Men jag har ju bara mig själv att skylla.

& fck vad puckat det känns att låta bli att göra sånt man vill, bara för att inte verka alltför tillgänglig och desperat.
Don't hate the player, hate the game eller vad säger man.


Comeback?

Well well, det var då alldeles för länge sen jag lämnade ett spår efter mig. Dagarna försvinner at work, även jag själv försvinner nog lite i mitt organiserade kaos. Nej föresten, vem försöker jag lura. Det är allt annat än organiserat. Inspirationen tryter men nu känner jag att den kanske är på väg tillbaka. Och förhoppningsvis så kommer även jag tillbaka!

wehearit

På återseende mina vänner. Och God jul för tusan!


RSS 2.0